Ennen Mustialan maastokisoja, Jekka kävi hierojalla,koska sillä oli selkä selvästi kipeä.Hieroja sai sen oikein hyvään kuntoon,mutta kisoissa finaalissa jotain meni mönkään, koska yhtäkkiä vauhti hidastui ja laukka muuttui pompottelevaksi.
Loppupuolella rataa siirtyikin jo raviin ja lähti uudestaan vieheen perään laukalla vasta loppumetreillä.Mutkiin Jekka ei myöskään taivu, vaan vetää ne pidemmän kaaren kautta.

7.5 hierojan kanssa mietittiin, että mikä koiran vetää niin jumiin, koska selvää syytä ei löydetty. Reisi sillä oli todella jumissa tälläkertaa,jonka kuitenkin sai hyvin auki.Ehdotin yhdeksi syyksi takajalan anturaa, joka on leikattu 2014 auki,mutta hierojasta se ei voi olla syynä,koska antura ei sillä selvästi ole kipeä,niin ei se sitä muista kun vietti päällä.Eikä hierojasta myöskään laukka muutu pompottelevaksi sellaisen takia.Onko sitten lonkissa tai rangassa jotain mikä aiheuttaa jumiutumiset tai sitten jokin muu syy....Tätä nyt koitetaan toukokuun aikana saada selville, käymällä hierojalla, sekä osteopaatilla.
Jekka on myöskin nyt levolla ainakin kaksiviikkoa,kunnes on seuraava hieronta, jotta nähdään meneekö se levollakin jumiin uudestaan.Omaa pihaa pidemmäs se ei nyt saa vapaaksi lähtä,jotta vältyttäisiin liialta revittelyltä.
Yhtenä vaihtoehtona,on kuvauttaa ainakin ranka ja jopa lonkatkin,mutta sitä katsotaan sitten, kun ei muuta keinoa enää ole selvittää syytä.